Teraz jest Nd 21.10.2018, 7:42

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Post Tytuł: PKS Katowice
Napisane: Pn 3.10.2005, 16:50 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Nd 5.01.2003, 9:08
Posty: 3897
Lokalizacja:
Katowice
Dziś z daleka dostrzegłem autosana klamkowca, miał na czole i burcie duży czarny numer "582". Azaliż by PKS Katowice także wprowadzał numerki taborowe dla swojej bajecznej floty?


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: PKS Katowice?
Napisane: Pn 3.10.2005, 17:44 
- Moderator -
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Nd 5.01.2003, 9:31
Posty: 2534
Lokalizacja:
SK/WF
YoMaHa napisał(a):
Dziś z daleka dostrzegłem autosana klamkowca, miał na czole i burcie duży czarny numer "582". Azaliż by PKS Katowice także wprowadzał numerki taborowe dla swojej bajecznej floty?


:shock:
ciekawe po co, skoro wkrótce wylecą z 810 & 292...


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: PKS Katowice?
Napisane: Pn 3.10.2005, 18:05 
Administrator

Dołączył(a): Nd 5.01.2003, 14:15
Posty: 7573
sadorg napisał(a):
ciekawe po co, skoro wkrótce wylecą z 810 & 292...

Wiesz o czymś, o czym my nie wiemy? :wink:


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: PKS Katowice?
Napisane: Pn 3.10.2005, 18:12 
- Moderator -
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Nd 5.01.2003, 9:31
Posty: 2534
Lokalizacja:
SK/WF
butthead napisał(a):
Wiesz o czymś, o czym my nie wiemy? :wink:


AFAIR wymagania w przetargu są takie, że H9 się nie łapią. Oder?

_________________
"kanclerski łeb z kantorka pierdzistołków"


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: PKS Katowice?
Napisane: Pn 3.10.2005, 18:56 
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt 27.12.2002, 15:38
Posty: 10558
Lokalizacja:
Josephsdorf-O/S
sadorg napisał(a):
butthead napisał(a):
Wiesz o czymś, o czym my nie wiemy? :wink:


AFAIR wymagania w przetargu są takie, że H9 się nie łapią. Oder?


Na 292/810 PKS zgłosił dwa A1010M i trzy DABy-Leylandy. Te DABy na razie nie wyjechały, bo kasowniki im montują dopiero (dzisiaj się prezes gęsto tłumaczył ;-).


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Pn 3.10.2005, 19:25 
a autosany które dotychczas na 292 śmigały już też się doczekały numerków taborowych :P;)


Na górę strony
  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: PKS Katowice?
Napisane: Pn 3.10.2005, 21:45 
- Moderator -
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Nd 5.01.2003, 9:31
Posty: 2534
Lokalizacja:
SK/WF
memphis napisał(a):

Na 292/810 PKS zgłosił dwa A1010M i trzy DABy-Leylandy. Te DABy na razie nie wyjechały, bo kasowniki im montują dopiero (dzisiaj się prezes gęsto tłumaczył ;-).


łohohoho, tego sie nie spodziewałem...
:wink:

_________________
"kanclerski łeb z kantorka pierdzistołków"


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: PKS Katowice?
Napisane: Wt 4.10.2005, 4:39 
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt 27.12.2002, 15:38
Posty: 10558
Lokalizacja:
Josephsdorf-O/S
sadorg napisał(a):
memphis napisał(a):

Na 292/810 PKS zgłosił dwa A1010M i trzy DABy-Leylandy. Te DABy na razie nie wyjechały, bo kasowniki im montują dopiero (dzisiaj się prezes gęsto tłumaczył ;-).


łohohoho, tego sie nie spodziewałem...
:wink:


Tego się można było dawno spodziewać, skoro był warunek o drzwiach automatycznych.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Wt 4.10.2005, 7:58 

Dołączył(a): Pn 31.01.2005, 20:25
Posty: 1131
Lokalizacja:
Dąbrowa Górnicza
To znaczy, ze niedługo na 810-ce będą jeździły DABy?? :P (kiedy dokładnie?) Spoko!!
Ale jakos się przyzwyczaiłem do H9 :wink: ale może być, a co będziem jak którys DAB zdefektuje?? Pojedzie wtedy H9?? :roll:

_________________
Spotkajmy się w pociągu! :) -> PKP Intercity 34509
Spotkajmy się w autobusie/tramwaju! :) -> KZK GOP 1781


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: PKS Katowice?
Napisane: Wt 4.10.2005, 9:15 
- Moderator -
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Nd 5.01.2003, 9:31
Posty: 2534
Lokalizacja:
SK/WF
memphis napisał(a):
Tego się można było dawno spodziewać, skoro był warunek o drzwiach automatycznych.


Myślałem, że:

1) sprowadzą jakieś złomobusy.. (używane 120M ?)
2) oleją te linie i nie wystartują...

No ale jest lepiej niż się spodziewałem. 8)
Tylko czy przy DAB-ach bedą w stanie wystartowac z jakąs konurencyjna stawką za wzkm? (no bo chyba to droższe autobusy w eksploatacji niz takie 120M).

_________________
"kanclerski łeb z kantorka pierdzistołków"


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Wt 4.10.2005, 9:18 
- Moderator -
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Nd 5.01.2003, 9:31
Posty: 2534
Lokalizacja:
SK/WF
Dave napisał(a):
a co będziem jak którys DAB zdefektuje?? Pojedzie wtedy H9?? :roll:


nie, no skądże...
pewnie O580 :P (albo Ikarus 256 :D)

_________________
"kanclerski łeb z kantorka pierdzistołków"


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: PKS Katowice?
Napisane: Wt 4.10.2005, 9:45 
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt 27.12.2002, 15:38
Posty: 10558
Lokalizacja:
Josephsdorf-O/S
Cytuj:
Tylko czy przy DAB-ach bedą w stanie wystartowac z jakąs konurencyjna stawką za wzkm?


Jak to "będą w stanie"? Przecież wygrali już ten przetarg z najniższą stawką.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: PKS Katowice?
Napisane: Wt 4.10.2005, 10:04 
- Moderator -
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Nd 5.01.2003, 9:31
Posty: 2534
Lokalizacja:
SK/WF
memphis napisał(a):
Cytuj:
Tylko czy przy DAB-ach bedą w stanie wystartowac z jakąs konurencyjna stawką za wzkm?


Jak to "będą w stanie"? Przecież wygrali już ten przetarg z najniższą stawką.


:shock:
dobra, to ja już nic nie mówię/piszę :oops:
nie ma to jak być "na bieżąco" :?

_________________
"kanclerski łeb z kantorka pierdzistołków"


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: PKS Katowice?
Napisane: Wt 4.10.2005, 14:55 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 4.11.2004, 21:27
Posty: 10946
Lokalizacja:
Bytom
memphis napisał(a):
Na 292/810 PKS zgłosił dwa A1010M i trzy DABy-Leylandy. Te DABy na razie nie wyjechały, bo kasowniki im montują dopiero (dzisiaj się prezes gęsto tłumaczył ;-).


Juz nie wyskocze do Auchana na czerwonym :(

_________________
"Dno naszego upadku narodowego nastąpiło wtedy, kiedyśmy popadli w umysłowy zastój, uwierzyli w osiągniętą doskonałość..."


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: PKS Katowice?
Napisane: Wt 4.10.2005, 16:19 

Dołączył(a): Pn 15.12.2003, 18:58
Posty: 4106
Lokalizacja:
z Tarnowskich Gór
Daro85 napisał(a):
Juz nie wyskocze do Auchana na czerwonym :(

Gdzie Auchan, a gdzie 810...


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Wt 4.10.2005, 16:34 

Dołączył(a): Pn 15.12.2003, 18:58
Posty: 4106
Lokalizacja:
z Tarnowskich Gór
Nowe oblicze 810 plus auchanobus. Zagadka: z jakiego autobusu pochodzą tablice rej. WZI 945Y? :-)
http://www.jacekso.lasowice.net/810.html


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Wt 4.10.2005, 16:55 
Administrator

Dołączył(a): Nd 5.01.2003, 14:15
Posty: 7573
JacekSo napisał(a):
Zagadka: z jakiego autobusu pochodzą tablice rej. WZI 945Y? :-)

Meteor wiecznie żywy :wink:


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Wt 4.10.2005, 16:59 
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt 27.12.2002, 15:38
Posty: 10558
Lokalizacja:
Josephsdorf-O/S
butthead napisał(a):
JacekSo napisał(a):
Zagadka: z jakiego autobusu pochodzą tablice rej. WZI 945Y? :-)

Meteor wiecznie żywy :wink:


Przy przerejestrowaniu pojazdu nie trzeba oddać starych tablic?


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Wt 4.10.2005, 17:10 
- Moderator -

Dołączył(a): Nd 10.04.2005, 13:53
Posty: 1677
Lokalizacja:
Siemianowice Śląskie
memphis napisał(a):
Przy przerejestrowaniu pojazdu nie trzeba oddać starych tablic?


Myślę, że raczej tak. Jednak skoro #0502 jeździł u nas na tabulach z Gdyni.. :)


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Wt 4.10.2005, 17:23 
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt 27.12.2002, 15:38
Posty: 10558
Lokalizacja:
Josephsdorf-O/S
Crom napisał(a):
Jednak skoro #0502 jeździł u nas na tabulach z Gdyni.. :)


No przecież skoro jeździł na tablicach z Gdyni widocznie nie był jeszcze przerejestrowany.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: marek_92 i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  

© WPK − Forum oparte na silniku phpBB z wykorzystaniem tłumaczenia phpBB3.PLPolityka prywatności