Teraz jest Pn 23.04.2018, 5:01

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 108 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Post Tytuł:
Napisane: Nd 23.05.2010, 17:58 

Dołączył(a): So 20.10.2007, 20:42
Posty: 23
Lokalizacja:
Krolestwo Jasia
Ja mogę dać na serwer moją symulację bo mam zrobioną realną.

_________________
NUMER GG:9821381
8122->512 PL.3 KRZYŻY NOWA TRASA


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Pn 24.05.2010, 7:49 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 4.11.2004, 21:27
Posty: 10946
Lokalizacja:
Bytom
PawełT-13 napisał(a):
Ja mogę dać na serwer moją symulację bo mam zrobioną realną.


No to na co czekasz? :-)

_________________
"Dno naszego upadku narodowego nastąpiło wtedy, kiedyśmy popadli w umysłowy zastój, uwierzyli w osiągniętą doskonałość..."


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Nd 6.06.2010, 19:34 

Dołączył(a): Wt 20.01.2009, 18:52
Posty: 7
Lokalizacja:
wa-wa mok.
Daro85 napisał(a):
PawełT-13 napisał(a):
Ja mogę dać na serwer moją symulację bo mam zrobioną realną.


No to na co czekasz? :-)


To ile jeszcze mamy czekać ? :-)

_________________
:)


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: So 2.10.2010, 15:04 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn 22.03.2004, 23:42
Posty: 134
Lokalizacja:
Warszawa
Parę moich uwag co do symulacji w-waztm. Siedziałem nad tą mapą do tej symulacji ponad dwa lata , składając ją element po elemencie. Owszem dałem wszystkim przyzwolenie na jej dokończenie , lecz nie ukrywam że liczyłem na oddanie mi trochę pamięci za moją pracę , w postaci dopisku kto mapę stworzył. Niestet się przeliczyłem. Ponieważ "autor" oprócz linii prawdziwych dodał linie nie istniejące , widział bym tą symulacje , w symulacjach fikcyjnych. Szanowny autorze , jeżeli już coś publikujesz , to sprawdz aby wszystko działało. Nie wiem co zrobiłeś że na wszystkich światłach jest zielone i przez to rondo przy Rotundzie stanęło w jednym wielkim korku. Może inni lub ty sam dokończycie tą symulację (ale realnie). Niestety sam raczej nie będe miał tylę czasu aby ją zrobić , do końca, tak jak chciałem , choć jakieś pracę powoli prowadzę.

_________________
Ta gęba przy lusterku to ja.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: So 2.10.2010, 18:21 

Dołączył(a): So 20.10.2007, 20:42
Posty: 23
Lokalizacja:
Krolestwo Jasia
Sadek W-wa Młynów napisał(a):
Parę moich uwag co do symulacji w-waztm. Siedziałem nad tą mapą do tej symulacji ponad dwa lata , składając ją element po elemencie. Owszem dałem wszystkim przyzwolenie na jej dokończenie , lecz nie ukrywam że liczyłem na oddanie mi trochę pamięci za moją pracę , w postaci dopisku kto mapę stworzył. Niestet się przeliczyłem.

Bardzo za to przepraszam :(, w następnej wersji to się pojawi :)

Sadek W-wa Młynów napisał(a):
Ponieważ "autor" oprócz linii prawdziwych dodał linie nie istniejące , widział bym tą symulacje , w symulacjach fikcyjnych.

Któregoś dnia dodam prawidłową wersję bez tych linii fikcyjnych, które już usunąłem.

Sadek W-wa Młynów napisał(a):
Szanowny autorze , jeżeli już coś publikujesz , to sprawdz aby wszystko działało. Nie wiem co zrobiłeś że na wszystkich światłach jest zielone i przez to rondo przy Rotundzie stanęło w jednym wielkim korku..

Przy następnej wersji będzie już wszystko dobrze.

_________________
NUMER GG:9821381
8122->512 PL.3 KRZYŻY NOWA TRASA


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: So 2.10.2010, 18:58 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn 22.03.2004, 23:42
Posty: 134
Lokalizacja:
Warszawa
Więc życzę powodzenia. Jeżeli możesz to prześlij mi najaktualniejszą wersję , to może ja dorobię nowe miejsca gdzie dotarła komunikacja ZTM , od ostatnich moich prac. Mój adres tomaszsadkowski@onet.pl chyba że wolisz dorobić sam.

_________________
Ta gęba przy lusterku to ja.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Śr 24.11.2010, 17:35 

Dołączył(a): Śr 24.11.2010, 15:44
Posty: 3
Moim zdaniem warto byłoby zaktualizować trasę metra do Młocin i dodać wagony 81-572.2 i dodać semafory. Życzę powodzenia! :)


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Śr 24.11.2010, 18:24 

Dołączył(a): Wt 8.07.2008, 12:02
Posty: 244
Lokalizacja:
PL: WR/KR/KSU; IRL: G
No i nie tylko. Przecież jest jeszcze objazd związany z M-2, to też warte zaznaczenia.

Z taboru niewidocznego na powierzchni:
Sam się osobiście zajmę Inspiro Warsaw, jeśli można. Muszę tylko wykombinować dane o długości, wysokości, etc.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Cz 25.11.2010, 10:44 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn 22.03.2004, 23:42
Posty: 134
Lokalizacja:
Warszawa
Pomalutku , powolutku znajduję czas aby zaktualizować mapkę. To co jest dostępne tego nie można nazwać symulacją Warszawy. Kolega (za moją zgodą zresztą) na mojej mapce ,chyba dopiero robił wprawki w tworzeniu symulacji. Osobiście bym widział tą symulację w zakładce "fikcyjne" ,gdyż są tam linie które nigdy nie jeździły po Warszawie. Ja swoje poprawki nanoszę na to co stworzyłem dwa lata temu , bo ta symulacja zrobiona przez niego , jest tak poprzeinaczana że nie mogę się w tym połapać co on porobił. (np. wszystkie sygnalizatory na skrzyżowaniach mają zielone światło.)

P.S.
Prośba do moderatora o zmianę nazwy tematu na "ZTM Warszawa" bez roku , tak tytuł będzie stale aktualny.

_________________
Ta gęba przy lusterku to ja.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: ZTM Warszawa (FIKCJA) v.0.5a
Napisane: Cz 16.12.2010, 11:09 

Dołączył(a): Wt 20.01.2009, 18:52
Posty: 7
Lokalizacja:
wa-wa mok.
Po roku nie obecności ja MariuszPam (tutaj Pamieta) zrobię kolejną wersje fikcyjnej symulacji Warszawy. Będzie dużo zmian, także tych kosmetycznych.

Numer wersji: 0.5a

Planowane zmiany:
Dodanie linii
224 - Mariensztat - Gocław R-3, R-4
219 - Gocław - Osiedle Las - Gocław (trasa jednokierunkowa) MOB
E-7 - Młociny-UKSW - Wilanów R-1, R-5, ITS

Korekta Tras:
370 Skierowie trasy linii na inny kraniec: Os. Górczewska

edit:
Dodano następujące trasy:
221 - Szczęślewice - CH Marki
223 <M> Młociny - Nowe Włochy

Symulacja będzie dostępna już niebawem

Pozdrawiam
MariuszPam (Pamieta)

_________________
:)


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: ZTM Warszawa 2009
Napisane: Pt 8.04.2011, 22:21 

Dołączył(a): Pn 16.04.2007, 15:10
Posty: 43
Lokalizacja:
Sosnowiec
Witam serdecznie!
Mam pytanie czy będzie jakaś aktualizacja mapy Warszawy?
Pozdrawiam :)


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: ZTM Warszawa 2009
Napisane: So 9.04.2011, 12:50 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 4.11.2004, 21:27
Posty: 10946
Lokalizacja:
Bytom
Wojtasek napisał(a):
Witam serdecznie!
Mam pytanie czy będzie jakaś aktualizacja mapy Warszawy?
Pozdrawiam :)


GOP jak rozumiem sobie ściągnąłeś Wojtasku? ;)

_________________
"Dno naszego upadku narodowego nastąpiło wtedy, kiedyśmy popadli w umysłowy zastój, uwierzyli w osiągniętą doskonałość..."


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Symulacje: Warszawa
Napisane: Wt 19.07.2011, 21:19 

Dołączył(a): Pn 16.04.2007, 15:10
Posty: 43
Lokalizacja:
Sosnowiec
Witam!
Czy ktoś może robi aktualizacje mapy Warszawy?
Ps.A symulacje GOP pobrałem i jest spoko :)


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Symulacje: Warszawa
Napisane: Pn 18.02.2013, 10:56 

Dołączył(a): Pn 18.02.2013, 10:49
Posty: 4
Cześć
Pragnę poinformować że ja i mój kolega Dawid rozbudowaliśmy system Warszawskiej Komunikacji w symulacji BAHN. Nasza symulacja jest na bazie mapki z 2010 roku i zawiera elementy fikcyjne. Mapka aktualnie działa w wersji 3.87b1.
Jest min. druga linia metra i dużo, dużo więcej tramwajów :D
Pozdrawiam MariuszPam

_________________
mpxd.tk <- join us :)


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Symulacje: Warszawa
Napisane: Pn 18.02.2013, 15:20 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 4.11.2004, 21:27
Posty: 10946
Lokalizacja:
Bytom
MariuszPam napisał(a):
Cześć
Pragnę poinformować że ja i mój kolega Dawid rozbudowaliśmy system Warszawskiej Komunikacji w symulacji BAHN. Nasza symulacja jest na bazie mapki z 2010 roku i zawiera elementy fikcyjne. Mapka aktualnie działa w wersji 3.87b1.
Jest min. druga linia metra i dużo, dużo więcej tramwajów :D
Pozdrawiam MariuszPam


Gdzie to można ściągnąć?

_________________
"Dno naszego upadku narodowego nastąpiło wtedy, kiedyśmy popadli w umysłowy zastój, uwierzyli w osiągniętą doskonałość..."


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Symulacje: Warszawa
Napisane: Wt 19.02.2013, 10:51 
Administrator

Dołączył(a): Nd 5.01.2003, 14:15
Posty: 7573
http://www.jbss.de/beta/index.html#B3872_DE


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Symulacje: Warszawa
Napisane: Wt 19.02.2013, 12:27 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 4.11.2004, 21:27
Posty: 10946
Lokalizacja:
Bytom
butthead napisał(a):
http://www.jbss.de/beta/index.html#B3872_DE


A samą symulację?

_________________
"Dno naszego upadku narodowego nastąpiło wtedy, kiedyśmy popadli w umysłowy zastój, uwierzyli w osiągniętą doskonałość..."


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Symulacje: Warszawa
Napisane: Wt 19.02.2013, 17:14 

Dołączył(a): Pn 18.02.2013, 10:49
Posty: 4
Daro85 napisał(a):
MariuszPam napisał(a):
Cześć
Pragnę poinformować że ja i mój kolega Dawid rozbudowaliśmy system Warszawskiej Komunikacji w symulacji BAHN. Nasza symulacja jest na bazie mapki z 2010 roku i zawiera elementy fikcyjne. Mapka aktualnie działa w wersji 3.87b1.
Jest min. druga linia metra i dużo, dużo więcej tramwajów :D
Pozdrawiam MariuszPam



Gdzie to można ściągnąć?

Daro85 napisał(a):
A samą symulację?

Proszę pod tym linkiem daje paczkę z symulacją, symulacja ma kilka błędów grafiki linie Nxx w kilku miejscach są nie takie jakie powinny być. Przypominam iż symulacja jest dla wersji 3.87b1.

_________________
mpxd.tk <- join us :)


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Symulacje: Warszawa
Napisane: Pt 22.02.2013, 16:32 

Dołączył(a): Pt 16.04.2010, 20:11
Posty: 41
O ja ile moich pojazdów ;D i to takich nawet co zapomniałem że robiłem je :D


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Symulacje: Warszawa
Napisane: So 23.02.2013, 13:45 

Dołączył(a): Pn 16.04.2007, 15:10
Posty: 43
Lokalizacja:
Sosnowiec
witam!
Chciałem się zapytać skąd mogę ściągnąć Bahn3,87b1?
Pozdrawiam!


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 108 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  

© WPK − Forum oparte na silniku phpBB z wykorzystaniem tłumaczenia phpBB3.PLPolityka prywatności