Teraz jest Śr 14.11.2018, 23:43

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 82 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Post Tytuł: Symulacje: Kraków
Napisane: So 1.03.2008, 13:20 

Dołączył(a): Pn 20.02.2006, 16:07
Posty: 78
Lokalizacja:
KRAKÓW
Czy ktos robi nową symulacje Krakowa?Bardzo prosze o odpowiedz


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Symulacja Kraków
Napisane: So 1.03.2008, 15:22 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 4.11.2004, 21:27
Posty: 10946
Lokalizacja:
Bytom
mseifer napisał(a):
Czy ktos robi nową symulacje Krakowa?Bardzo prosze o odpowiedz


A chcesz pomóc?

_________________
"Dno naszego upadku narodowego nastąpiło wtedy, kiedyśmy popadli w umysłowy zastój, uwierzyli w osiągniętą doskonałość..."


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: So 1.03.2008, 15:25 

Dołączył(a): Pn 20.02.2006, 16:07
Posty: 78
Lokalizacja:
KRAKÓW
No czemu nie ;) moj numer gg 3902874


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Symulacja Kraków
Napisane: Nd 2.03.2008, 15:22 

Dołączył(a): Pn 20.02.2006, 16:07
Posty: 78
Lokalizacja:
KRAKÓW
Daro85 napisał(a):
mseifer napisał(a):
Czy ktos robi nową symulacje Krakowa?Bardzo prosze o odpowiedz


A chcesz pomóc?


Pewnie ze chce odezwie sie ktos?Jestem z Krakowq


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Symulacja Kraków
Napisane: Nd 2.03.2008, 16:48 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 4.11.2004, 21:27
Posty: 10946
Lokalizacja:
Bytom
mseifer napisał(a):
Daro85 napisał(a):
mseifer napisał(a):
Czy ktos robi nową symulacje Krakowa?Bardzo prosze o odpowiedz


A chcesz pomóc?


Pewnie ze chce odezwie sie ktos?Jestem z Krakowq


Ja się zaraz odezwę
Zacząłem sobie coś takiego tworzyć na boku narazie nie jest to duże (rejon tylko pierścienia wokół Rynku), ale w miarę wolnego czasu będę może coś rozwijał...

_________________
"Dno naszego upadku narodowego nastąpiło wtedy, kiedyśmy popadli w umysłowy zastój, uwierzyli w osiągniętą doskonałość..."


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Nd 16.03.2008, 12:58 

Dołączył(a): Pn 20.02.2006, 16:07
Posty: 78
Lokalizacja:
KRAKÓW
Barodz prosimy o kontakt pod numerem gg 3902874 osobe ktora pomoze nam przy symulacji krakowa. Potrzebna duza znajomsc komunikacji.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Śr 30.04.2008, 17:26 

Dołączył(a): Pn 20.02.2006, 16:07
Posty: 78
Lokalizacja:
KRAKÓW
Tabor prawie skończony, Mapa w 50 % (Kraków + okolice)


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Pt 9.05.2008, 19:52 

Dołączył(a): Pt 9.05.2008, 19:40
Posty: 1
ja mam zrobiony kraków,ale sieć bardziej odzwierciedla czas przejazdu niż stan faktyczny.Niestety siadł mi laptop.jak odzyskam plik to podeśle dla poglądu.w razie czego służe pomocą.

_________________
eksportujemy stozłomki na śląsk.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: So 20.12.2008, 14:48 

Dołączył(a): Pn 20.02.2006, 16:07
Posty: 78
Lokalizacja:
KRAKÓW
Tabor poddawany poprawkom. Mapa wykonana w 90 %.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Nd 21.12.2008, 12:30 

Dołączył(a): Wt 8.07.2008, 12:02
Posty: 244
Lokalizacja:
PL: WR/KR/KSU; IRL: G
mseifer napisał(a):
Tabor poddawany poprawkom. Mapa wykonana w 90 %.

Informuję, że mogę wykonać tabor od podstaw, każdy konkretny wóz z osobna. Mogę też pomóc z ździebka przy okolicach Borka Fałęckiego - pamiętam tamte strony.
Jednakże tabor wykonam w NFZEditor 3.0beta2 - pasuje?
Opis zamieszczę w takim stylu:
numer inwentarzowy
model / rok produkcji (i zakupu, jeśli używka)
reklama: Solaris (jeśli jest jakaś, to jest ta linijka)
pusty, ew. komentarz szczególności
numer rejestracyjny w przypadku busów, VIN


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Nd 21.12.2008, 20:42 

Dołączył(a): Pn 20.02.2006, 16:07
Posty: 78
Lokalizacja:
KRAKÓW
peter_U18 napisał(a):
mseifer napisał(a):
Tabor poddawany poprawkom. Mapa wykonana w 90 %.

Informuję, że mogę wykonać tabor od podstaw, każdy konkretny wóz z osobna. Mogę też pomóc z ździebka przy okolicach Borka Fałęckiego - pamiętam tamte strony.
Jednakże tabor wykonam w NFZEditor 3.0beta2 - pasuje?
Opis zamieszczę w takim stylu:
numer inwentarzowy
model / rok produkcji (i zakupu, jeśli używka)
reklama: Solaris (jeśli jest jakaś, to jest ta linijka)
pusty, ew. komentarz szczególności
numer rejestracyjny w przypadku busów, VIN


Nie potrzebujemy pomocy w robieniu taboru;]


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Pn 22.12.2008, 15:53 

Dołączył(a): Cz 4.12.2008, 13:34
Posty: 16
Lokalizacja:
Kielce
To kiedy można się spodziewać premiery tej symki ? :D


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Śr 31.12.2008, 14:19 

Dołączył(a): Pn 20.02.2006, 16:07
Posty: 78
Lokalizacja:
KRAKÓW
PiotrekG napisał(a):
To kiedy można się spodziewać premiery tej symki ? :D


Zrobione:
- Tabor - 100% chyba ;p
- Mapa - 100%

Obecnie:
- Wrzucane są do symulacji pociągi.

Przed nami:
- Drobne modyfikacje mapy (sygnalizacje, przystanki)
- Tramwaje
- Autobusy


Ostatnio edytowano So 3.01.2009, 16:01 przez mseifer, łącznie edytowano 2 razy

Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Śr 31.12.2008, 15:20 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 4.11.2004, 21:27
Posty: 10946
Lokalizacja:
Bytom
mseifer napisał(a):
PiotrekG napisał(a):
To kiedy można się spodziewać premiery tej symki ? :D


Zroione:
- Mapa - 100%

Obecnie:
- Wrzucane są do symulacji pociągi.


Serio? :P

_________________
"Dno naszego upadku narodowego nastąpiło wtedy, kiedyśmy popadli w umysłowy zastój, uwierzyli w osiągniętą doskonałość..."


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Wt 6.01.2009, 16:09 

Dołączył(a): Pn 20.02.2006, 16:07
Posty: 78
Lokalizacja:
KRAKÓW
O to spis wykonanych pojazdów:

Tramwaje:
    ---> 102Na jako zabytek
    ---> 105Na
    ---> E1+C3 w dwóch malowaniach
    ---> E6+C6
    ---> GT6+B4
    ---> N8S
    ---> NGT6 w dwóch wersjach
do tego byłe już pojazdy w Krakowie jako ciekawostka:
    ---> N8C Gdański
    ---> 111N GOPu
Autobusy:
    ---> Autosan H6-06
    ---> Autosan H6-20

    ---> Ikarus 260 - zabytek
    ---> Ikarus 280 - zabytek

    ---> Jelcz M081 Vero
    ---> Jelcz M11
    ---> Jelcz M120M
    ---> Jelcz M121M
    ---> Jelcz M121M/4 CNG
    ---> Jelcz M121MB
    ---> Jelcz M181MB
    ---> Jelcz M181MB Tantus
    ---> Jelcz M083C Libero

    ---> Mercedes O405 Carrefour ---> NEW!!!
    ---> Mercedes O405GN2
    ---> Mercedes O530G

    ---> Man NG313
    ---> Man SG242

    ---> Neoplan N4020

    ---> Scania CN94UA
    ---> Scania CN94UB
    ---> Scania CN113CLL Carrefour---> NEW!!!
    ---> Scania CN113CLL
    ---> Scania CN113ALB
    ---> Scania N94UA Castrosua CS.40
    ---> Solbus SN11M Carrefour---> NEW!!!

    ---> Solaris Urbino 12
    ---> Solaris Urbino 12#3
    ---> Solaris Urbino 18 MPK
    ---> Solaris Urbino 18 Mobilis

    ---> Irisbus 12M Mobilis

Pociągi:
    ---> EN75 - Flirt
    ---> 14WE/EN61 - Papieski
    ...
    ...
    ...

Reszta pociągów chyba będzie wzięta ze standardowych pojazdów.

Post zmodyfikowany - regulamin, pkt 2. /mod. N


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Wt 6.01.2009, 17:35 

Dołączył(a): So 12.07.2008, 20:59
Posty: 4
I to wszystko zoom2? Mógłbyś zaprezentować (jakiś .rar, albo chociaż screeny)?


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Wt 6.01.2009, 18:07 

Dołączył(a): Pn 20.02.2006, 16:07
Posty: 78
Lokalizacja:
KRAKÓW
Michalczuk napisał(a):
I to wszystko zoom2? Mógłbyś zaprezentować (jakiś .rar, albo chociaż screeny)?


Tak wszystko zoom2:) postaram sie screeny za niedlugo wrzucic


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Śr 7.01.2009, 17:31 

Dołączył(a): Wt 8.07.2008, 12:02
Posty: 244
Lokalizacja:
PL: WR/KR/KSU; IRL: G
mseifer napisał(a):
Michalczuk napisał(a):
I to wszystko zoom2? Mógłbyś zaprezentować (jakiś .rar, albo chociaż screeny)?


Tak wszystko zoom2:) postaram sie screeny za niedlugo wrzucic

A jest to na nowo popularnej metodzie "każdy z osobna i Zoom2", czy jednak "grupy tego typka i Zoom2"? Albo przynajmniej w NFZ?

Ta pirwsza metoda rozprzestrzenia się - Nidso, Górecko, Lewin Śląski, Radom (mój),... Tokorów.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Śr 7.01.2009, 20:21 

Dołączył(a): Pn 20.02.2006, 16:07
Posty: 78
Lokalizacja:
KRAKÓW
peter_U18 napisał(a):
A jest to na nowo popularnej metodzie "każdy z osobna i Zoom2", czy jednak "grupy tego typka i Zoom2"? Albo przynajmniej w NFZ?

Ta pirwsza metoda rozprzestrzenia się - Nidso, Górecko, Lewin Śląski, Radom (mój),... Tokorów.


Nie rozumie. Co to za metoda? Tak NFZ:)


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Cz 8.01.2009, 8:36 

Dołączył(a): So 10.01.2004, 18:09
Posty: 52
Lokalizacja:
Kraków
Np. potrzebujesz 25 gniotów w symulacji. W I metodzie masz 25 osobnych pojazdów, a w II jeden pojazd wstawiony 25 razy.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 82 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  

© WPK − Forum oparte na silniku phpBB z wykorzystaniem tłumaczenia phpBB3.PLPolityka prywatności