Teraz jest Pn 23.04.2018, 12:26

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Post Tytuł:
Napisane: Wt 19.10.2010, 8:53 

Dołączył(a): Pn 18.10.2010, 18:34
Posty: 4
Drogi kolego a co to znaczy widziany folder ? jak się nazywa ?


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Wt 19.10.2010, 11:36 
Administrator

Dołączył(a): Nd 5.01.2003, 14:15
Posty: 7573
Pliki dodatkowe muszą znajdować się w tym samym katalogu, co symulacja.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: potrzebna grafika
Napisane: Śr 20.10.2010, 21:42 

Dołączył(a): Pn 18.10.2010, 18:34
Posty: 4
Koledzy czy któryś z was ,ma może plik graficzny chodzi mi o stację benzynową ?


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: potrzebna grafika
Napisane: Nd 31.10.2010, 22:19 

Dołączył(a): So 18.03.2006, 10:29
Posty: 87
Lokalizacja:
Warszawa
manio napisał(a):
Koledzy czy któryś z was ,ma może plik graficzny chodzi mi o stację benzynową ?
Popatrz tutaj, jest wiele plików graficznych, także że stacjami benzynowymi. Może coś podpasuje: http://www.juergen-richter.de/Bahn/landschaft.html


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Konwerter UZG do GS
Napisane: Wt 24.05.2011, 18:51 

Dołączył(a): Pt 10.04.2009, 0:05
Posty: 7
Przez awarię dysku twardego straciłem pliki źródłowe z Grafik Editora (pliki GS). Na szczęście wcześniej wysyłałem pliki UZG na to forum więc one ocalały.
Wiem , że grafiki da się wydobyć na powrót łapaczem ekranów ale zanim sięgnę po tą metodę chciałem się zapytać czy nie ma jakiegoś konwertera plików UZG do GS ?


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Konwerter UZG do GS
Napisane: Pt 27.05.2011, 18:33 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 27.02.2010, 18:09
Posty: 27
Lokalizacja:
Toruń - Jakobsvorstadt
Użyj greenshota do zrzutów ekranów- jest najlepszy

_________________
Konstal 805Na #244+245


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: POMOC 2 LATA I NIC
Napisane: Cz 28.07.2011, 12:12 

Dołączył(a): Cz 28.07.2011, 12:07
Posty: 2
Witam kiedyś kiedy miałem starego bahna to umiałem zrobić pojazdy i je wrzucic do bahna ale scenerii jak nie umiałem tak dalej nie umiem.Mianowice co musze zrobić aby pliki gs były w grze tz zeby zamienic je na uzz czy uzg jak to zrobić?I czy moge edytować ale nie nadpisując pojazdów jbbs mianowicie wagony ICc które już w tym bahnie są dostępne.LICZE NA POMOC z góry dziękuje i przepraszam za załozenie nowego tematu


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Symbole graficzne użytkownika (pliki *.uzg, *.gs)
Napisane: Nd 21.08.2011, 13:08 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 27.02.2010, 18:09
Posty: 27
Lokalizacja:
Toruń - Jakobsvorstadt
Ma ktoś może słupki takie np.: http://www.phototrans.eu/14,71656,0,Kon ... a_262.html ?
BY The Way: Wie ktoś czy można zmienić słupki przystankowe(np.pomalować)? Chodzi mi o to ,by zrobić taki słupek: http://www.phototrans.eu/14,24479,0,Kon ... a_268.html . Z góry dziękuję za pomoc.

_________________
Konstal 805Na #244+245


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: potrzebna grafika
Napisane: Wt 25.10.2011, 16:39 

Dołączył(a): Śr 5.04.2006, 7:51
Posty: 22
Lokalizacja:
Pabianice
Istnieją jeszcze jakieś strony www z dodatkami scenerii :) ?


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Grafiki do bahn
Napisane: Wt 25.10.2011, 17:12 

Dołączył(a): Śr 5.04.2006, 7:51
Posty: 22
Lokalizacja:
Pabianice
Sceneria jest "bombastyczna" :D


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: potrzebna grafika
Napisane: Pt 22.06.2012, 16:18 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 27.02.2010, 18:09
Posty: 27
Lokalizacja:
Toruń - Jakobsvorstadt
adekpabianice napisał(a):
Istnieją jeszcze jakieś strony www z dodatkami scenerii :) ?

Tak: http://translate.googleusercontent.com/ ... RoHl_-4jwA . Dodam jeszcze że wśród sklepów jest, m.in. "LIDL", bądź ,,ALDI".

_________________
Konstal 805Na #244+245


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron

© WPK − Forum oparte na silniku phpBB z wykorzystaniem tłumaczenia phpBB3.PLPolityka prywatności