Teraz jest Cz 19.07.2018, 12:36

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 233 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Cz 20.10.2011, 9:01 
Administrator

Dołączył(a): Nd 5.01.2003, 14:15
Posty: 7573
Jakąś nietypową konfigurację przeglądarki musisz mieć ;)


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Cz 20.10.2011, 9:13 

Dołączył(a): Cz 5.07.2007, 21:07
Posty: 5585
Lokalizacja:
Piekary Śląskie
Mozilla bez zadnych dodatkow i udziwnien. Teraz jest ok, ale rano 2 razy zaprotestowalo ;).

_________________
"Gdy debil nie wie, że jest debilem to ma przewalone.." G. Tabor :D


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: So 5.11.2011, 10:29 

Dołączył(a): Nd 20.01.2008, 22:07
Posty: 761
Lokalizacja:
Wojkowice/Częstochowa
Na TWB, przy przeglądaniu pojazdów w danej firmie pojawiła się nowa opcja: Pobierz listę pojazdów w PDF.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: So 5.11.2011, 14:45 

Dołączył(a): Pn 15.12.2003, 18:58
Posty: 4101
Lokalizacja:
z Tarnowskich Gór
Kamilus90 napisał(a):
Na TWB, przy przeglądaniu pojazdów w danej firmie pojawiła się nowa opcja: Pobierz listę pojazdów w PDF.

Oj, Paul to już chyba z rok temu zrobił. :)


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: So 5.11.2011, 15:53 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 18.08.2011, 22:08
Posty: 433
Kamilus90 napisał(a):
Na TWB, przy przeglądaniu pojazdów w danej firmie pojawiła się nowa opcja: Pobierz listę pojazdów w PDF.

Możesz podać link, bo jakoś tego nie widzę?


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: So 5.11.2011, 16:51 

Dołączył(a): Pn 15.12.2003, 18:58
Posty: 4101
Lokalizacja:
z Tarnowskich Gór
Opcja dostępna dla zalogowanych.
http://www.phototrans.eu/pdf2.php?operator=112


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Nd 6.11.2011, 21:45 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt 27.12.2005, 22:11
Posty: 12
Lokalizacja:
Katowice
Opcja była dostępna tylko dla zalogowanych, bo admin akurat w takie miejsce linka wpiął ;). Od jakiegoś czasu w domenie testowej jest dostępna poprawiona wersja, z obsługą polskich (i nie tylko) znaków:

http://test.phototrans.eu/24,112,0.html (na samym dole tabeli)
http://test.phototrans.eu/updf2.php?operator=112

A jeśli chodzi o dodawanie linków z twb1 (problem poruszony na poprzedniej stronie), poprawię to jak znajdę chwilkę czasu.

_________________
Pozdrawiam
Paul167


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Śr 16.11.2011, 20:56 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt 16.09.2003, 22:18
Posty: 273
Lokalizacja:
Katowice
W bazie taboru Tramwai Śląskich jest taki oto wpis:
Cytuj:
255II - Konstal 105Na 1977 553 34.06.2010 Stroszek 458II RK 23.06.2010 ZUR od 27.08.2010
wypożyczony do Gliwic
Chciałbym przeżyć taki dzień ;)


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Pt 27.01.2012, 9:47 

Dołączył(a): Cz 5.06.2008, 21:10
Posty: 896
Lokalizacja:
Zabrze Helenka
W bazie taboru PKM Gliwice przy MAN'ie #149 widnieje data rozpoczęcia eksploatacji 23.01.2011. Powinna być chyba 23.01.2012


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Pt 27.01.2012, 10:54 
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt 27.12.2002, 15:38
Posty: 10558
Lokalizacja:
Josephsdorf-O/S
Bodzio napisał(a):
W bazie taboru PKM Gliwice przy MAN'ie #149 widnieje data rozpoczęcia eksploatacji 23.01.2011. Powinna być chyba 23.01.2012


Zdecydowanie tak :)


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Cz 6.09.2012, 12:13 

Dołączył(a): Nd 20.01.2008, 22:07
Posty: 761
Lokalizacja:
Wojkowice/Częstochowa
Nie wiem gdzie to dać, więc wrzucam tutaj :)
Czy ktoś jest w stanie rozpoznać markę i model tego pojazdu?
-> http://img560.imageshack.us/img560/1079/dsc00150kj.jpg


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Cz 6.09.2012, 17:42 
- Moderator -
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt 6.06.2008, 18:55
Posty: 2308
Lokalizacja:
Katowice
Myślę że jest to Mercedes klepany w stodole na wsi za Bugiem.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Pt 7.09.2012, 9:02 

Dołączył(a): Nd 20.01.2008, 22:07
Posty: 761
Lokalizacja:
Wojkowice/Częstochowa
@Jelczu: Dziękuję za fachową pomoc.

EDIT: Już znalazłem.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Pt 14.09.2012, 17:13 

Dołączył(a): Nd 20.01.2008, 22:07
Posty: 761
Lokalizacja:
Wojkowice/Częstochowa
Co to za bytomska firma "Top" pojawiła się na TWB? :)


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Pt 14.09.2012, 20:01 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn 4.10.2004, 22:00
Posty: 13343
Lokalizacja:
Hajduki Wielkie
Spółka, która jest włascicielem kilku pojazdów marki MAZ.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: So 29.09.2012, 14:16 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 4.11.2004, 21:27
Posty: 10946
Lokalizacja:
Bytom
Ostatnio zauważyłem, że na www.wpk.katowice.pl/tramwaje pojawiły się rozkłady tramwajowe po wyłączeniu odcinka Rondo- Rynek z ruchu.
W zakładce rozkład dyspozytorski pojawiała się kiedyś dokładna obsługa taborowa wraz z ikonkami, obecnie pojawiają się jedynie numery pociągów. Informacja o obsadzie została stamtąd definitywnie wycięta, czy jest jakiś problem techniczny, że u mnie się to nie wyświetla?

_________________
"Dno naszego upadku narodowego nastąpiło wtedy, kiedyśmy popadli w umysłowy zastój, uwierzyli w osiągniętą doskonałość..."


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Śr 12.12.2012, 23:06 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 18.08.2011, 22:08
Posty: 433
Daro85 napisał(a):
Ostatnio zauważyłem, że na http://www.wpk.katowice.pl/tramwaje pojawiły się rozkłady tramwajowe po wyłączeniu odcinka Rondo- Rynek z ruchu.
W zakładce rozkład dyspozytorski pojawiała się kiedyś dokładna obsługa taborowa wraz z ikonkami, obecnie pojawiają się jedynie numery pociągów. Informacja o obsadzie została stamtąd definitywnie wycięta, czy jest jakiś problem techniczny, że u mnie się to nie wyświetla?

Witryna nie wyświetla ikonek/obrazków tramwajów "obsługi taborowej", gdyż nie ma skąd ich wczytać, bo ktoś musiał usunąć z serwera ten folder http://www.wpk.katowice.pl/images/tabor/


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Śr 12.12.2012, 23:56 
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt 27.12.2002, 15:38
Posty: 10558
Lokalizacja:
Josephsdorf-O/S
Wyświetla, tylko trzeba korzystać z adresu http://tramwaje.wpk.katowice.pl/.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Nd 24.03.2013, 22:05 

Dołączył(a): Nd 20.01.2008, 22:07
Posty: 761
Lokalizacja:
Wojkowice/Częstochowa
Co oni zrobili z tym TWB?


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Nd 24.03.2013, 22:20 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn 4.10.2004, 22:00
Posty: 13343
Lokalizacja:
Hajduki Wielkie
O co Ci chodzi?


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 233 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  

© WPK − Forum oparte na silniku phpBB z wykorzystaniem tłumaczenia phpBB3.PLPolityka prywatności