Teraz jest Pt 20.07.2018, 23:09

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 233 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Pn 25.03.2013, 6:31 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Nd 25.04.2010, 8:49
Posty: 984
Lokalizacja:
Łaziska Górne
Kamilus90 napisał(a):
Co oni zrobili z tym TWB?

Pewnie testują jakąś kolejną wersję wyświetlania danych i pojazdów przewoźnika, dla mnie osobiście mało to przejrzyste.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Pn 25.03.2013, 17:17 

Dołączył(a): Pn 21.12.2009, 18:43
Posty: 1272
Zgadzam się z przed mówcą, zwłaszcza okropnie wygląda jeszcze nie dokończona strona np. PKM Sosnowiec. Może jak dojdzie do końcowej wersji będzie lepiej to wyglądało.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Wt 2.04.2013, 22:42 

Dołączył(a): Pn 5.09.2011, 23:07
Posty: 900
Lokalizacja:
Sosnowiec
Kiedy w końcu ktoś doprowadzi do porządku to co jest na TWB? Bo jeżeli ktoś się na tym nie zna to niech wgra to co było wcześniej a nie odwala taką kaszane.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Wt 2.04.2013, 22:53 
Administrator

Dołączył(a): Nd 5.01.2003, 14:15
Posty: 7573
Wątek ten służy jedynie pomocniczo wymianie ewentualnych uwag dotyczących pojazdów z naszego rejonu w bazie TWB (a bardziej służył), uwagi krytyczne odnośnie funkcjonalności galerii należy więc kierować na ogólne forum TWB.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Cz 4.04.2013, 16:49 

Dołączył(a): Cz 5.07.2007, 21:07
Posty: 5585
Lokalizacja:
Piekary Śląskie
Ech to nowe zestawienie pojazdów przewoźnika na TWB, w szczególności od miejsca "inne", jest tak cudnym rozwiązaniem, że aż nie mam słów.

_________________
"Gdy debil nie wie, że jest debilem to ma przewalone.." G. Tabor :D


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Pn 29.07.2013, 19:14 

Dołączył(a): Cz 5.07.2007, 21:07
Posty: 5585
Lokalizacja:
Piekary Śląskie
Wykolejenie wagonu 788 i zdjęcie Mercedesa w rzepaku ? :>.

_________________
"Gdy debil nie wie, że jest debilem to ma przewalone.." G. Tabor :D


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Pn 29.07.2013, 22:35 
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt 27.12.2002, 15:38
Posty: 10558
Lokalizacja:
Josephsdorf-O/S
P Śl napisał(a):
Wykolejenie wagonu 788 i zdjęcie Mercedesa w rzepaku ? :>.


Coś się źle przestawiło ;-)


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Wt 17.09.2013, 12:22 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 14.01.2010, 18:58
Posty: 2091
Lokalizacja:
Oś. Rechabilitacji Czenstochowska Cmętarz
http://rozklady.wpk.katowice.pl/

Trochę reliktów się uchowało, na pierwszy rzut oka chrzanowska 18, jaworznicka 300, rybnicka N2, KZK 215, 825, 912, 955, 976 do wycięcia, MZK J-Z nie uwzględnia zmian wodzisławskich i pawłowickich, brakuje za to 747, 748, 920, 940. :>

_________________
"Ponadto informujemy, że turyści którzy nie będą chcieli skorzystać z karty ŚKUP mogą podróżować na podstawie biletów w taryfie strefowo – czasowej np. bilety w cenie 4,80 zł normalny i 2,40 zł ulgowy." - KZK GOP - oficjalny profil


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Nd 27.10.2013, 13:08 

Dołączył(a): Pn 5.09.2011, 23:07
Posty: 900
Lokalizacja:
Sosnowiec
Widze że ktos na siłe chce tak zrobic że TWB calkowcie bedzie nieczytelne zaraz... a kiedys tak bylo dobrze , jeszcze do tej pory było "w miare" ale teraz to już "lekka" przesada i przeginanie na siłe. Proponuje jeszcze zrobic premium konta za smsa by juz wszystko wygladalo jak Epuls kiedys...


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Nd 2.03.2014, 18:05 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 14.01.2010, 18:58
Posty: 2091
Lokalizacja:
Oś. Rechabilitacji Czenstochowska Cmętarz
Uruchomił się mój puryzm widząc niezmieniony opis tego podforum - tu dalej uchował się Portal miast Przeglądu, wnioskuję o korektę! :>

_________________
"Ponadto informujemy, że turyści którzy nie będą chcieli skorzystać z karty ŚKUP mogą podróżować na podstawie biletów w taryfie strefowo – czasowej np. bilety w cenie 4,80 zł normalny i 2,40 zł ulgowy." - KZK GOP - oficjalny profil


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Wt 4.03.2014, 11:27 

Dołączył(a): Nd 20.01.2008, 22:07
Posty: 761
Lokalizacja:
Wojkowice/Częstochowa
Krótkie Lion's-y z PKM-u Świerklaniec są dziwnie podzielone na TWB, w jednym jest 5 sztuk a w drugim 21, trzaby to połączyć.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Wt 4.03.2014, 15:05 

Dołączył(a): Cz 5.07.2007, 21:07
Posty: 5585
Lokalizacja:
Piekary Śląskie
To samo bodajże NL313 w PKM Sosnowiec.

_________________
"Gdy debil nie wie, że jest debilem to ma przewalone.." G. Tabor :D


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Wt 4.03.2014, 16:00 

Dołączył(a): Nd 10.11.2013, 14:44
Posty: 807
P Śl napisał(a):
To samo bodajże NL313 w PKM Sosnowiec.

NL313 to oni nie mają :P

NG313 są podzielone na wersję z drzwiami 2-2-2-2 i 2-2-2-0 :) W sumie jeszcze 504 i 506 powinny być osobno ze względu na ich układ 1-2-2-2 :D
A NL313-15 są od dwóch różnych producentów (MAN z Niemiec i Graf&Stift z Austrii) więc też je dzieli jako dwa różne wozy.



EDIT: Już wiem czemu Lionsy w Świerklańcu są podzielone, jedne mają wpisaną jako nazwę handlową MAN NL323 Lion\\`s City a inne MAN NL323 Lion\\''s City, jeden znaczek a uznaje już to jako dwa różne wozy ;P

Aż dziwne że nie dzieli w dwie podgrupy wozów które mają Mercedes i Mercedes-Benz, to przecież też są inni producenci :D


Ostatnio edytowano Wt 4.03.2014, 16:05 przez nemo333, łącznie edytowano 1 raz

Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Wt 4.03.2014, 16:03 
Administrator

Dołączył(a): Nd 5.01.2003, 14:15
Posty: 7573
Sosnowieckie się różnią, bo część z nich to formalnie Gräf & Stift (w praktyce i tak wyprodukowane przez MAN), natomiast przy świerklanieckich są błędy w pisowni.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Śr 5.03.2014, 0:04 

Dołączył(a): Pn 5.09.2011, 23:07
Posty: 900
Lokalizacja:
Sosnowiec
Jeszcze chwila i każdy wóz będzie osobno, najlepiej wprowadzić podział na ozdoby w kabinie albo popularne wśród gimbo kabiniarzy i nie popularne. Stare TWB było lepsze ale ktoś chciał zrobić "ultra super galerie" i jakoś nie wyszło...


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Śr 7.05.2014, 2:03 

Dołączył(a): Nd 10.11.2013, 14:44
Posty: 807
Na rozklady.wpk.katowice.pl rozkład dla Tesco: Gliwice TGL TGP TGT jest nieaktualny
Aktualny jest na stronie tesco: http://www.tesco.pl/plikiN/21475.jpg
W sumie, niezły darmobus, robi po 3 kursy na 3 różnych trasach, przynajmniej kierowca się nie nudzi ;D
BTW, tam dalej obowiązuje opłata albo okazanie karty ClubCard jak to było opisane pod jedną z fot na TWB?

A do Miechowic to dalej coś jeździ czy linie Bytom CBM CBO zostały zlikwidowane i tylko busy z KZK tam zaglądają? Na ich stronie był kiedyś link do rozkładu, pierwszy wynik pod hasłem Miechowice Plejada ale zwraca 404 :> Jak ich nie ma to też wypadałoby usunąć je ze spisu na portalu.

I jeszcze widzę Mikołów AML AMR AML ale otwarcie któregokolwiek powoduje komunikat Nie znaleziono linii o podanym numerze!


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Śr 7.05.2014, 7:47 

Dołączył(a): Cz 5.07.2007, 21:07
Posty: 5585
Lokalizacja:
Piekary Śląskie
Do Miechowic i na Orzegów z Plejady raczej nic się nie zmieniło.

_________________
"Gdy debil nie wie, że jest debilem to ma przewalone.." G. Tabor :D


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Śr 7.05.2014, 12:19 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Nd 2.11.2008, 11:52
Posty: 843
Lokalizacja:
Bytom - Miechowice
Na pewno nic się nie zmieniło ; )


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Śr 7.05.2014, 13:20 
Administrator

Dołączył(a): Nd 5.01.2003, 14:15
Posty: 7573
Linie do Carrefour Bytom (CBM i CBO) były parę dni temu aktualizowane, Auchan Mikołów (AML, AMR, AMK) rzeczywiście już zawieszone, zostały jeszcze linki. Tesco Gliwice przejrzymy i przy najbliższej okazji zaktualizujemy.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: Błąd w WPK / TWB
Napisane: Śr 7.05.2014, 13:25 

Dołączył(a): Cz 5.07.2007, 21:07
Posty: 5585
Lokalizacja:
Piekary Śląskie
Aktualizacja jest dość prosta. Tam gdzie są 4 kursy-wycinasz 1-szy. Tam gdzie jest 5 kursów-wycinasz 1-szy i 5-ty :P.

_________________
"Gdy debil nie wie, że jest debilem to ma przewalone.." G. Tabor :D


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 233 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  

© WPK − Forum oparte na silniku phpBB z wykorzystaniem tłumaczenia phpBB3.PLPolityka prywatności