Teraz jest Cz 12.12.2019, 15:27

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 236 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Post Tytuł:
Napisane: Pn 30.10.2006, 16:37 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 31.01.2004, 23:27
Posty: 227
Lokalizacja:
Gliwice
Według wstępnych szacunków zapewnienie mieszkańcom sośnicowic dobrej komunikacji autobusowej będzie kosztowało gminę około miliona złotych rocznie.

_________________
Wszystko o kozach
Zdjęcie czarno-białej kozy


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Pn 30.10.2006, 16:42 
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt 27.12.2002, 15:38
Posty: 10566
Lokalizacja:
Josephsdorf-O/S
Łukasz Pastuszczak napisał(a):
Według wstępnych szacunków zapewnienie mieszkańcom sośnicowic dobrej komunikacji autobusowej będzie kosztowało gminę około miliona złotych rocznie.


To naszemiasto.pl tak napisało ;-)


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: So 4.11.2006, 22:06 

Dołączył(a): Pn 29.08.2005, 14:54
Posty: 190
Lokalizacja:
Tychy/ Katowice
Cytuj:
jak to nie da się rozczepić? :> jakby TWB działało pokazałbym Ci zdjęcie Katowickiego #4250, naczepa stoi przed ciągnikiem :)

Mówisz- masz ;) Obrazek


Ostatnio edytowano So 4.11.2006, 23:12 przez meteor51, łącznie edytowano 2 razy

Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: So 4.11.2006, 22:35 
- Moderator -
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr 22.09.2004, 14:01
Posty: 505
Lokalizacja:
Katowice
AdamJ_Brynow napisał(a):
Mówisz- masz ;)

Mógłbyś chociaż zacytować wcześniejszą wypowiedź. Na razie Twój post wygląda jakby był na temat komunikacji w Sośniowicach.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Nd 3.12.2006, 21:51 

Dołączył(a): Nd 19.02.2006, 13:14
Posty: 1595
W kronice tramwajowej pisze że skład z Gliwic 655+393 dostał reklame Adro a to nie prawda. Dostał reklamę Getinbanku.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Nd 25.02.2007, 20:06 

Dołączył(a): Nd 19.02.2006, 13:14
Posty: 1595
Z bazy taboru PKM Gliwice może moderator lub admin wykreślić pojazdy #2162 #2164 #2167 oraz #4340 ponieważ już nie jeźdzą. A czemu na tym zwanym ABC nie ma aktualizacji nie ma chętnych do roboty?


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Nd 25.02.2007, 21:32 
- Moderator -
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr 22.09.2004, 14:01
Posty: 505
Lokalizacja:
Katowice
przemo napisał(a):
A czemu na tym zwanym ABC nie ma aktualizacji nie ma chętnych do roboty?

Odświeżenie całego działu jest w przygotowaniu :)


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Pn 26.02.2007, 14:01 

Dołączył(a): Nd 19.02.2006, 13:14
Posty: 1595
Dziękuje za odpowiedź. Jest jeszcze szansa aby to było jeszcze w lutym czy nie da rady?


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Pn 26.02.2007, 14:21 
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt 27.12.2002, 15:38
Posty: 10566
Lokalizacja:
Josephsdorf-O/S
przemo napisał(a):
Dziękuje za odpowiedź. Jest jeszcze szansa aby to było jeszcze w lutym czy nie da rady?


Nie da rady.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Nd 4.03.2007, 18:34 

Dołączył(a): Nd 19.02.2006, 13:14
Posty: 1595
Czemu z bazy PKM Gliwice ktoś wywalił Jelcza M11 #2160 jak go dziś na zajezdni widziałem i sobie odpoczywał.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Pn 3.09.2007, 19:28 

Dołączył(a): Pn 31.01.2005, 20:25
Posty: 1131
Lokalizacja:
Dąbrowa Górnicza
Błędu na stronie WPK co prawda się nie dopatrzyłem, ale za to dostrzegłem kilka w relacji z imprezy WPK. Taki bodaj najważniejszy to napisanie przez autora, że dotarliśmy "do Płaszowa", podczas gdy tam w ogóle nie byliśmy, za to byliśmy w Pleszowie! ;-)

_________________
Spotkajmy się w pociągu! :) -> PKP Intercity 34509
Spotkajmy się w autobusie/tramwaju! :) -> KZK GOP 1781


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Pn 3.09.2007, 20:50 
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt 27.12.2002, 15:38
Posty: 10566
Lokalizacja:
Josephsdorf-O/S
Dave napisał(a):
Błędu na stronie WPK co prawda się nie dopatrzyłem, ale za to dostrzegłem kilka w relacji z imprezy WPK. Taki bodaj najważniejszy to napisanie przez autora, że dotarliśmy "do Płaszowa", podczas gdy tam w ogóle nie byliśmy, za to byliśmy w Pleszowie! ;-)


Ups ;-)


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Wt 4.09.2007, 18:34 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt 14.08.2007, 21:34
Posty: 276
Lokalizacja:
Halymba
Ja mam pytanie.
Czy w bazie taboru TLT oznaczenie dotyczące trolejbusów #003 (Tyszek) i #007 (Tysia) nie powinno być ST12T III/TLT zamiast ST12IIIDC/TLT? W polskim oznaczeniu nie używa się symbolu DC, gdyż jest on zajęty przez modele produkowane w DPO Ostrava. Tyszek i Tysia posiadają ten sam silnik, który jest zainstalowany w "Jasiu". Zarówno "Jaś" jak i "Tyszek" oraz "Tysia" są trolejbusami o napędzie oporowym, więc są oznaczane jako ST12T, w przypadku "Jasia" oraz ST12T III/TLT, w przypadku "Tyszka" i "Tysi". :P


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Wt 4.09.2007, 18:49 
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt 27.12.2002, 15:38
Posty: 10566
Lokalizacja:
Josephsdorf-O/S
DC to prąd stały, a AC to prąd zmienny. Tylko tak to można wytłumaczyć. A Jaś to inna historia, inny producent i inny napęd. Generacja nadwozia to w ogóle nie ma znaczenia.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Cz 6.09.2007, 10:35 

Dołączył(a): Pn 10.07.2006, 6:30
Posty: 320
Lokalizacja:
Bytom
Rozkłady jazdy linii bezpłatnych - dla linii do/z Tesco Tychy brak jest przewoźnika. Jeśliby sugerować się rozkładem na kmtychy.pl, powinien być to PKM Tychy, również na innej stronie z rozkładem znalazłem zdjęcia autobusu z reklamami Tesco i logiem PKM Tychy (aczkolwiek zdjęcie może być stare, mogło się coś zmienić).

_________________
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Śr 26.03.2008, 23:53 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt 14.08.2007, 21:34
Posty: 276
Lokalizacja:
Halymba
Można byłoby zaktualizować spis taborowy tyskich przewoźników?
PKM Tychy:
#220 już jest dawno w odstawce, może nawet już go nie ma
#234 i #235 również
#231 jest już skasowany
TLT:
#017 został skasowany, ale #013 został przenumerowany na #017
To szczegóły ale rażące :P

_________________
Kaj tyn Ikarus na uoziym dwa?
A kaj ta Zibena z Bipom do Zwardůnia?


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Cz 27.03.2008, 21:36 

Dołączył(a): Pn 15.10.2007, 21:01
Posty: 41
Lokalizacja:
DG/Oświęcim/Jawiszowice
No to zacznę od tego...
że rozkłady pięćsetek PKSiS Oświęcim jest nieaktualny w kmtychy i jednocześnie u was. Zawsze nowy rozkład jest na stronie UM w Bieruniu, a na stronie PKSiS Oświęcim pojawiła się wyszukiwarka połączeń i może warto byłoby o tym wspomnieć.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: So 29.03.2008, 9:08 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 4.11.2004, 21:27
Posty: 10946
Lokalizacja:
Bytom
Pogromca MZK Oświęcim napisał(a):
No to zacznę od tego...
że rozkłady pięćsetek PKSiS Oświęcim jest nieaktualny w kmtychy i jednocześnie u was. Zawsze nowy rozkład jest na stronie UM w Bieruniu, a na stronie PKSiS Oświęcim pojawiła się wyszukiwarka połączeń i może warto byłoby o tym wspomnieć.


Nie gadam zajebista ta wyszukiwarka... :|

_________________
"Dno naszego upadku narodowego nastąpiło wtedy, kiedyśmy popadli w umysłowy zastój, uwierzyli w osiągniętą doskonałość..."


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: So 29.03.2008, 10:36 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt 30.06.2006, 11:57
Posty: 873
Lokalizacja:
SM
http://www.pkmtychy.pl/oswiecim/ tu na razie nie wgrali nowych rozkładów, niestety.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Pt 4.04.2008, 13:39 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt 30.06.2006, 11:57
Posty: 873
Lokalizacja:
SM
http://web.pksoswiecim.pl/tabliczki_przystankowe.php
No i mamy aktualne rozkłady ze wszystkich przystanków :)

Poza tym nowy portal PKSu jest bardzo profesjonalny, przejrzysty.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 236 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  

© WPK − Forum oparte na silniku phpBB z wykorzystaniem tłumaczenia phpBB3.PLPolityka prywatności