Teraz jest Nd 21.01.2018, 20:59

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 569 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 29  Następna strona
Autor Wiadomość
 Post Tytuł: Inne zdarzenia (do 2014)
Napisane: Cz 7.12.2006, 19:12 
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt 10.12.2002, 14:47
Posty: 103
Inne: przystanki, zdarzenia.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: So 20.01.2007, 19:48 

Dołączył(a): Pn 15.12.2003, 18:58
Posty: 4084
Lokalizacja:
z Tarnowskich Gór
Zupełnie niespodziewanie przybyło kursów na linii lotniskowej z Bytomia do Pyrzowic - w dni robocze jest blisko dwukrotnie więcej, a w soboty i niedziele aż trzykrotnie więcej ;)

http://img263.imageshack.us/my.php?imag ... 23a9vf.jpg


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: So 20.01.2007, 20:07 
Administrator

Dołączył(a): Nd 5.01.2003, 14:15
Posty: 7573
Heh. Podwykonawcy za odstawianie takiej chałtury powinni przez miesiąc pracować za darmo :|


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Nd 21.01.2007, 10:23 

Dołączył(a): Pt 19.05.2006, 14:36
Posty: 284
Lokalizacja:
Knurów
hmmm jakos na stronce kzk gop nic o tym nie pisza...

_________________
Jaka komunikacja tacy miłośnicy...


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Nd 21.01.2007, 15:56 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 4.11.2004, 21:27
Posty: 10946
Lokalizacja:
Bytom
JacekSo napisał(a):
Zupełnie niespodziewanie przybyło kursów na linii lotniskowej z Bytomia do Pyrzowic - w dni robocze jest blisko dwukrotnie więcej, a w soboty i niedziele aż trzykrotnie więcej ;)

http://img263.imageshack.us/my.php?imag ... 23a9vf.jpg


Ha, jakby jeszcze się przyjrzeć bliżej godzinom odjazdów to widac, ze koordynacja tam jest po byq-
odjazdy w soboty do Brzezin: 17:42 (42), 17:46 (185), 17:47 (148)
z ciekawostek dodam że śp. T8 jechało 17:54 :[

_________________
"Dno naszego upadku narodowego nastąpiło wtedy, kiedyśmy popadli w umysłowy zastój, uwierzyli w osiągniętą doskonałość..."


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: kzkgop/rozklady
Napisane: Pt 26.01.2007, 21:01 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 13.04.2006, 21:25
Posty: 764
Co się dzieje znów w weekend z serwerem ^v? Nie chodzi wersja flash, html w necie i nawet wap w komórze?:(((
A chciałem się dowiedzieć jak smiga jutero 57 z Rokitnicy w Zabrzu do Gliwic...


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł: Re: kzkgop/rozklady
Napisane: Pt 26.01.2007, 22:43 

Dołączył(a): Pn 15.12.2003, 18:58
Posty: 4084
Lokalizacja:
z Tarnowskich Gór
berek26 napisał(a):
A chciałem się dowiedzieć jak smiga jutero 57 z Rokitnicy w Zabrzu do Gliwic...

http://www.mzkp.pn.pl/rozklady/0057/w.htm


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: So 27.01.2007, 10:21 

Dołączył(a): Nd 19.02.2006, 13:14
Posty: 1595
Mi dziś chodzi :p. Jest bardzo dużo zmian. Np. Linia 617 będzie od 1.02 obsługiwała przystanek Zabrze Pl. Słowiański. A 194 w ostatnim kursie do Leszczyn zostaje przesunięty kurs o 10 minut wcześniej i będzie obsługiwał Sikornik i ul.Piastowską na Trynku. Na rozkładach ^v nie ma jeszcze aktualizacji ze zmianami.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: So 27.01.2007, 13:31 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 13.04.2006, 21:25
Posty: 764
przemo napisał(a):
Mi dziś chodzi :p. Jest bardzo dużo zmian. Np. Linia 617 będzie od 1.02 obsługiwała przystanek Zabrze Pl. Słowiański. A 194 w ostatnim kursie do Leszczyn zostaje przesunięty kurs o 10 minut wcześniej i będzie obsługiwał Sikornik i ul.Piastowską na Trynku. Na rozkładach ^v nie ma jeszcze aktualizacji ze zmianami.

Mnie dziś tez myka-pewnie wczoraj zmiany były wprowadzane na serwer kzk.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: So 27.01.2007, 14:24 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 2.09.2006, 23:14
Posty: 1722
Lokalizacja:
Chorzów
Mi nie działa, zresztą jak zwykle. Dobrze że rozkład ściągnąłem na dysk bo inaczej by mnie chyba szlag trafił ;-) Zresztą innych trafia o czym świadczą wypowiedzi na miejskich forach. KZK GOP ma chyba łącza sprzed 10 lat. Czyżby największy zwiazek nie mial pieniędzy na serwer? W ogóle ta strona wymaga uaktualnienia bo czas na niej zatrzymał sie w 2002 roku. Nie to dotyczy rozkładów ale innych danych lub zdjęć (te współczesne można śmiało uznać za historyczne).


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Pt 9.02.2007, 22:26 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 13.04.2006, 21:25
Posty: 764
Znów serwis kzk działa ze zmiennym szczęściem.Czy w weekendy są jakieś prace przy serwerze?Bo to nie pierwszy weekend bez rozkładu jazdy on-line;-P A tak z innej beczki-właśnie na przystanku busowym
w Zabrzu-Mikulczycach objechałem wyrostków 15letnich, którzy demolowali wiatę przystankową. W tym miejscu wiata była szklona wieeeeeeeeeleeee razy! Za dużo testosteronu chyba mieli...


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Pt 9.02.2007, 23:17 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt 30.06.2006, 11:57
Posty: 873
Lokalizacja:
SM
Pewnie po szkole byli :D. Ale popatrz, popatrz... o tym pan G. niejaki minister niepomyślał ;) o dowożeniu po szkole uczniów do domów, bo rozkłady rozbijają...


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Wt 13.02.2007, 18:01 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt 31.03.2006, 19:27
Posty: 109
Lokalizacja:
Siemianowice Śl.
JacekSo napisał(a):
Zupełnie niespodziewanie przybyło kursów na linii lotniskowej z Bytomia do Pyrzowic - w dni robocze jest blisko dwukrotnie więcej, a w soboty i niedziele aż trzykrotnie więcej ;)

http://img263.imageshack.us/my.php?imag ... 23a9vf.jpg


Coś podobnego można zobaczyć na przystanku "Siemianowice Kościół" już chyba drugi miesiąc
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 4573f11d28


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Wt 13.02.2007, 19:00 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 13.04.2006, 21:25
Posty: 764
SZAKAL G Z napisał(a):
(...)

Coś podobnego można zobaczyć na przystanku "Siemianowice Kościół" już chyba drugi miesiąc
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 4573f11d28


Często zdewastowany jest cały przystanek w Świętochłowicach przy DTŚ-ce, przystanek dla 870 w stronę Katos. Tam szyby cały czas wytłuczone stoją...


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Cz 15.02.2007, 9:41 
- Moderator -
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 28.12.2002, 11:06
Posty: 2357
Lokalizacja:
Zabrze
przemo napisał(a):
Linia 617 będzie od 1.02 obsługiwała przystanek Zabrze Pl. Słowiański.

Dziwne :/ jak pamiętam to obsługiwała już wcześniej.

_________________
Please do not feed the Trolls / Prosimy nie karmić Trolli


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Pt 16.02.2007, 21:30 

Dołączył(a): Śr 7.02.2007, 9:16
Posty: 29
Lokalizacja:
Zaborze
Mnie dziwi np. taka rzecz. Przystanek ul. Lompy w strone Gliwic, tak sie stało że jade stamtąd codziennie i w poniedziałek ZAWSZE wstawione są nowe szyby które przetrwaja najwyżej do czwartku... i w poniedziałek znów ładnie oszklone i dwa dni później znów WSZYSTKIE szyby wytłuczone... i tak dobre pare miesiecy, tydzien w tydzień...


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Pt 16.02.2007, 22:41 

Dołączył(a): Pn 31.01.2005, 20:25
Posty: 1131
Lokalizacja:
Dąbrowa Górnicza
To dobrze, że te szyby wstawiają CO TYDZIEŃ! Bo na tramwajowych przystankach (tzn. wiatach) tych czerwonych oszkolonych to raz na rok uzupełniają szyby albo wcale! >:[


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Pt 16.02.2007, 22:48 

Dołączył(a): Śr 7.02.2007, 9:16
Posty: 29
Lokalizacja:
Zaborze
a jaki ma sens to wstawianie, skoro za dwa trzy dni ich nie bedzie?


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: So 17.02.2007, 17:10 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt 30.11.2004, 10:37
Posty: 299
Lokalizacja:
Sosnowiec
Arcio napisał(a):
a jaki ma sens to wstawianie, skoro za dwa trzy dni ich nie bedzie?

Właśnie też mnei to zastanawia... Np. taki przystanek autobusowy Os. Zamkowa (ten w kier. Środuli) - co chwila są tłuczone szyby i wstawiane nowe. Podobnie na samej Środuli - o przystanku Wapienna już kiedyś pisałem (znikający słupek z rozkładem). Wczoraj zaś zdemolowany został przystanek Środula Północna (w kier. Zagórza) - na chodniku leży mnóstwo stłuczki. Przypomina mi to perpetuum mobile: za tydzień pewnie pojawią się nowe szyby, które zaraz ktoś zdemoluje itd... Nic, tylko wybudować betonowy mur z betonowym daszkiem (metalowy zaraz by rozkradli :).

_________________
Strzeżcie się Haładusa! To wróg tramwajów!


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Post Tytuł:
Napisane: Nd 18.02.2007, 10:57 

Dołączył(a): So 6.05.2006, 13:25
Posty: 27
Lokalizacja:
Zabrze
W Zabrzu na przystanku os.JANEK w kierunku centrum,szyby we wiacie tez byly wybijane regularnie i w koncu postawili caly blaszak i narazie jest spokoj.


Na górę strony
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 569 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 29  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  

© WPK − Forum oparte na silniku phpBB z wykorzystaniem tłumaczenia phpBB3.PLPolityka prywatności