Aktywne wątki • Wątki bez odpowiedzi
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
|
Tytuł: Nowa galeria komunikacyjna sgkk.pl Napisane: So 31.12.2011, 14:32 |
|
|
Niedawno powstała nowa galeria komunikacyjna sgkk.pl co o niej sądzicie?
|
|
Na górę strony |
|
|
|
Tytuł: Re: Nowa galeria komunikacyjna sgkk.pl Napisane: So 31.12.2011, 15:00 |
|
Dołączył(a): Pt 2.09.2011, 13:35 Posty: 38 Lokalizacja: Siemianowice Śląskie
|
Moje pierwsze wrażenie słabe. Przeglądałem tą stronę na przeglądarce Opera zainstalowanej w telefonie i na samym środku strony widnieje ramka w napisem ,,jesteśmy na Facebooku`` czy coś w tym stylu i trochę to przeszkadza. Myślę że na PC to będzie wyglądać lepiej. :)
_________________ W poradni pedagogiczno-psychologicznej została stwierdzona u mnie DYSLEKCJA ROZWOJOWA. Przepraszam za wszystkie BŁĘDY.
|
|
Na górę strony |
|
|
|
Tytuł: Re: Nowa galeria komunikacyjna sgkk.pl Napisane: So 31.12.2011, 15:15 |
|
|
Dziękuję za zwrócenie na to uwagi, ponadto chciałbym dodać iż, sgkk nigdy nie nie była i nie ma być konkurencją dla wpk. Nasza stronka jest dla ludzi którzy mają jakieś ciekawe fotki komunikacyjne, chcieliby się nimi pochwalić a nie mogą dostać kona na twb.(Z tego co wiem jest to trudne) Sam też chętnie odwiedzam wpk i bardzo mi sie ta strona podoba.
|
|
Na górę strony |
|
|
|
Tytuł: Re: Nowa galeria komunikacyjna sgkk.pl Napisane: So 31.12.2011, 16:42 |
|
memphis |
Administrator |
|
|
Twoja bezczelność związana z wklejaniem po raz czwarty tego samego posta mimo banów i ostrzeżeń jest zamierzona, czy po prostu jesteś tak ograniczony, że nie potrafisz się dostosować? Myślisz, że jak sto raz napiszesz o swojej galeryjce to stanie się ona przez to lepsza? Będę zmuszony zbanować całą neostradę jak się nie uspokoisz, bo jak widać innego sposobu nie ma.
|
|
Na górę strony |
|
|
|
Tytuł: Re: Nowa galeria komunikacyjna sgkk.pl Napisane: So 31.12.2011, 17:13 |
|
Strzyż |
|
Dołączył(a): Cz 27.04.2006, 19:07 Posty: 1433 Lokalizacja: Sosnowiec
|
A ja się dziwię, że ten temat z Bufetu przemieścił się do Dyspozytorni i nazad... Do zamknięcia.
_________________ 27 Sosnowiec Kazimierz Pętla - Sosnowiec Będzińska Antyskandal87 Anty#0711adas - STOP dzieciom Neostrady
|
|
Na górę strony |
|
|
|
Tytuł: Re: Nowa galeria komunikacyjna sgkk.pl Napisane: Nd 1.01.2012, 20:37 |
|
|
Tak może jestem bezczelny ale to jest bardzo dziwne, ponieważ reklamowałem swoją galeryjkę na różnych portalach komunikacyjnych w Polsce, nikt nie robił z tego problemu, nikt nie usuwał tego ogłoszenia i z każdym administratorem szło miło mejlowo porozmawiać. Dziwi mnie to bardzo iż wielkie WPK boi się takiej lichej galeryjki jak moja i robi z tego ogłoszenia wielką drakę. Pozdrawiam Baniorz.
|
|
Na górę strony |
|
|
|
Tytuł: Re: Nowa galeria komunikacyjna sgkk.pl Napisane: Nd 1.01.2012, 22:30 |
|
memphis |
Administrator |
|
|
Baniorz napisał(a): Tak może jestem bezczelny ale to jest bardzo dziwne, ponieważ reklamowałem swoją galeryjkę na różnych portalach komunikacyjnych w Polsce, nikt nie robił z tego problemu, nikt nie usuwał tego ogłoszenia i z każdym administratorem szło miło mejlowo porozmawiać. Dziwi mnie to bardzo iż wielkie WPK boi się takiej lichej galeryjki jak moja i robi z tego ogłoszenia wielką drakę. Pozdrawiam Baniorz. Tematem dyskusji nie jest informacja (ogłoszenie) o galerii tylko sposób jego prezentowania i omijanie banów i ostrzeżeń. Temat o galerii został pierwotnie przeniesiony do działu Bufet, a Ty dalej wklejasz uparcie co chwilę idiotycznego posta w inne miejsce i nie reagujesz na zwrócenie uwagi. Nikt się nie boi żadnej "lichej galeryjki", rób sobie z nią co chcesz.
|
|
Na górę strony |
|
|
|
Tytuł: Re: Nowa galeria komunikacyjna sgkk.pl Napisane: Nd 1.01.2012, 22:44 |
|
|
Tak jak wcześniej pisałem, dawałem ogłoszenie na różnych forach i często też w złym dziale. Lecz przeciwieństwie do Was inni administratorzy nie dawali ostrzeżeń tylko wysyłali maila z informacją iż wybrałem zły dział i że temat został przeniesiony oraz życząc powodzenia w działalności stronki. Wy natomiast od razu wysyłacie ostrzeżenie nie informując o przeniesieniu tematu do innego działu. Gdybym wiedział o przeniesieniu nie pisałbym jednego tematu tyle razy. Ale cóż każdy zwykły użytkownik(zwłaszcza reklamujący inną stronkę) to nic nie warte barachło i szkoda było czasu WIELKICH administratorów na wysłanie krótkiej informacji. A dodam jeszcze żadnego zwracania uwagi nie było, tylko od razu ban albo ostrzeżenie iż złamałem regulamin(bez podania punktu), który w nawiasie mówiąc, wcale nie zabrania reklamowania innych stron.
|
|
Na górę strony |
|
|
|
Tytuł: Re: Nowa galeria komunikacyjna sgkk.pl Napisane: Pn 2.01.2012, 8:33 |
|
Strzyż |
|
|
Baniorz napisał(a): Tak jak wcześniej pisałem, dawałem ogłoszenie na różnych forach i często też w złym dziale. Lecz przeciwieństwie do Was inni administratorzy nie dawali ostrzeżeń tylko wysyłali maila z informacją iż wybrałem zły dział i że temat został przeniesiony oraz życząc powodzenia w działalności stronki. Wy natomiast od razu wysyłacie ostrzeżenie nie informując o przeniesieniu tematu do innego działu. Gdybym wiedział o przeniesieniu nie pisałbym jednego tematu tyle razy. Ale cóż każdy zwykły użytkownik(zwłaszcza reklamujący inną stronkę) to nic nie warte barachło i szkoda było czasu WIELKICH administratorów na wysłanie krótkiej informacji. A dodam jeszcze żadnego zwracania uwagi nie było, tylko od razu ban albo ostrzeżenie iż złamałem regulamin(bez podania punktu), który w nawiasie mówiąc, wcale nie zabrania reklamowania innych stron.
"Prądem!!! Nas, bohaterów - prądem!!! A tak pięknie miało być! Wywiady miały być!..." BP, MSPANC. Poza tym pkt.7 regulaminu forum wyraźnie mówi o nie prowadzeniu agitacji na rzecz innych stron, czytanie ze zrozumieniem się kłania. ATSD http://sgkk.pl/galeria/kom-miej/108/ - czyżbyś był jednym z tych dzieciaków, co to zrobiły imprezę z tzw. wkręcaniem osób postronnych (podjeżdżaniem na przystanki autobusem imprezowym z tablicami liniowymi), po czym miały pretensję, że wszyscy ich za to zjechali? Poziom IQ zdaje się na to wskazywać...
_________________ 27 Sosnowiec Kazimierz Pętla - Sosnowiec Będzińska Antyskandal87 Anty#0711adas - STOP dzieciom Neostrady
|
|
Na górę strony |
|
|
|
Tytuł: Re: Nowa galeria komunikacyjna sgkk.pl Napisane: Pn 2.01.2012, 13:44 |
|
|
Niestety kolego nie trafiłeś, nie byłem na tej imprezie i nie słyszałem także o tym zdarzeniu. Co do regulaminu forum, dopiero dzisiaj udało mi się go znaleźć. Trochę to dziwne, że regulamin umieszcza się w tablicy ogłoszeń.
|
|
Na górę strony |
|
|
|
Tytuł: Re: Nowa galeria komunikacyjna sgkk.pl Napisane: Pn 2.01.2012, 14:46 |
|
motley |
|
|
Baniorz napisał(a): Trochę to dziwne, że regulamin umieszcza się w tablicy ogłoszeń. No a gdzie indziej, w bufecie?
_________________ Tak się zastanawiałem, czy wpisanie naszej sieci tramwajowej do UNESCO uchroniłoby przed likwidacją kolejne linie. - inż. Łukasz Klyszcz
To jest poważne forum - użytkownik Forum Tramwajów Śląskich
|
|
Na górę strony |
|
|
|
Tytuł: Re: Nowa galeria komunikacyjna sgkk.pl Napisane: Pn 2.01.2012, 15:23 |
|
memphis |
Administrator |
|
|
Sprawa jest prosta - było ogłoszenie, zostało przeniesione do bufetu, a kolejne wpisy w dziale "Centralna Dyspozytornia" były usuwane. Po ich usunięciu pojawiały się ponownie, co jest wyrazem głupoty lub bezczelności (do wyboru). Po kilku takich powtórkach można się zdenerwować. A jak się dostaje bana, niezależnie od powodu, to już skrajną bezczelnością jest zakładanie drugiego konta i wklejanie tego samego po raz kolejny. Nikt nie jest traktowany jak barachło, jak sugerujesz, wystarczy czasem trochę pomyśleć, a nie okazywać swoją ignorację.
|
|
Na górę strony |
|
|
|
Tytuł: Re: Nowa galeria komunikacyjna sgkk.pl Napisane: Pn 2.01.2012, 15:26 |
|
Strzyż |
|
|
Zamknij ten wątek i tyle. O kilka takich sobie fotek nie ma co kruszyć kopii na ileś tam postów.
|
|
Na górę strony |
|
|
|
Tytuł: Re: Nowa galeria komunikacyjna sgkk.pl Napisane: Pn 2.01.2012, 15:30 |
|
memphis |
Administrator |
|
|
Strzyż napisał(a): Zamknij ten wątek i tyle. O kilka takich sobie fotek nie ma co kruszyć kopii na ileś tam postów. I tak Baniorz założy nowy :P
|
|
Na górę strony |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|